Luxe hapjes uit de keuken van de Kookkeuken van Capelle

 

Onlangs was ik te gast bij de De Kookkeuken van Capelle waar de workshop Luxe Hapjes werd gevolgd door Carola en haar familie om haar vijftigste verjaardag te vieren. De rijk uitgeruste Kookkeuken van Capelle is het domein van Renée Korswagen.

Renée kookt het liefst

Koken is al zo lang Renée zich kan herinneren een passie. Als kind kon men haar niet blijer maken dan haar te laten helpen met groenten snijden en in de pannen te roeren. Renée is 16 jaar geleden gestart met De Kookkeuken van Capelle met de workshop Sushi. Inmiddels kun je kiezen uit 15 verschillende workshops zoals Marokkaans, Dim Sum en Vegetarisch; dat is lastig kiezen. Renée is trouwens ook wekelijks in de Plus Supermarkt te ’s Gravenland te vinden, waar ze kookdemonstraties geeft. Daarnaast heeft ze haar eigen rubriek in de Kampioen van de ANWB en misschien kun je je het nog herinneren dat Renée ook heeft meegedaan aan het tv programma Topchef. Ze heeft het daar tot de laatste dag van de halve finale geschopt.

Luxe Hapjes

Terug naar de workshop. Na ontvangst met een drankje en hapje vertelt Renée wat er gemaakt gaat worden en legt uit waar alles ligt. De schorten worden uitgedeeld, iedereen neemt een hapje voor zijn rekening en gaat aan de slag. De sfeer is gemoedelijk, maar toch wordt er serieus gewerkt. Renée houdt iedereen in de gaten, helpt waar nodig en geeft tips wat uiteindelijk resulteert in een mooi gedekte tafel met heerlijke hapjes.

De finale

De drank wordt nog even bijgevuld, iedereen schuift aan en dan mag alles geproefd worden.

Bedankt voor je gastvrijheid Renée, ik weet al welke workshop ik hierna wil volgen.

Wil je meer weten over de workshops van De Kookkeuken? Klik dan hier.

 

Mrs Mostert is ook te vinden op Facebook en Instagram, leuk als we elkaar daar ontmoeten.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.