Renée’s kookschort

Je zorgt goed voor jezelf, ziet er graag leuk uit en je staat graag in de keuken. Niets aan de hand zou je zeggen. Daar dacht Renée van de Kookkeuken in Capelle toch anders over. Trek als curvy vrouw maar eens een kookschort aan. Dat zit gewoon niet goed. Ze zijn vormloos en zitten belabberd. Renée wil niet alleen dat haar gerechten er top uitzien, zelf wil ze er ook graag leuk uitzien in de keuken, net als elke vrouw. Dit is vooral belangrijk als ze kookworkshops geeft of als ze als demokok werkt.

kookworkshop

Renée had een idee

Renée liet het er niet bij zitten en bedacht Renée’s Kookschort: ruim waar het moet, getailleerd waar het kan. Uitgevoerd in denimstof, die tegen een stootje kan. Verkrijgbaar in 3 kleuren. De vrolijke fuchsia linten kruisen op de rug en zorgen voor extra comfort. Door het kopen van een schort steun je de Wereldwijven in Dordrecht. Dit is een sociale onderneming die kansen biedt aan vrouwen met allerlei culturele achtergronden om ervaring op te doen.

kookschorten voor vrouwen met een maatje meer

Kookschort in 3 kleuren verkrijgbaar

Wil je meer weten over Renée’s kookschort?

Meer info over de prijs, maten en hoe te bestellen vind je op website van de Kookkeuken van Capelle. Ook kun je hier het veelzijdige assortiment aan kookworkshops bekijken.

yoghurtcake, Renée's kookschort

Looking good!

Volg Mrs Mostert op Instagram en Facebook

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.