Hoe een mostertzaadje geplant werd….

Als student Photographic Design liep ik een beetje vast. Dan heb je je halve leven erop zitten en weet je nog steeds niet wat je wilt. Het werd tijd om orde op zaken te stellen. Waar word ik nou echt blij van? Samen met mijn coach heb ik veel mogelijkheden doorlopen, want ja er zijn veel dingen die ik leuk vind. Als laatste biechtte ik op dat ik al wat langer dacht aan een foodblog over wat je kunt doen met voedsel wat je over hebt. Eten weggooien vind ik echt zonde, ik geef er wel graag een positieve draai aan. Mijn coach hoorde mij aan en zei: “nu zie ik pas dat je ogen gaan glinsteren.”

1000 redenen

Nu moet ik eerlijk zeggen dat het nog wel een paar maanden geduurd heeft voordat ik er echt daadwerkelijk aan durfde te beginnen, terwijl ik normaal best wel impulsief kan zijn. Er zijn namelijk 1000 redenen te bedenken waarom ik het niet zou moeten doen: ik ben geen kok, ik ben geen foodfotograaf, er zijn al ik weet niet hoeveel foodblogs, het is totaal iets anders dan wat ik nu doe op fotografiegebied….maar ja wat is er leuker dan je twee passies te verenigen? Ik neem je graag mee op mijn ontdekkingsreis.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.