Hoe een mostertzaadje geplant werd….

Als student Photographic Design liep ik een beetje vast. Dan heb je je halve leven erop zitten en weet je nog steeds niet wat je wilt. Het werd tijd om orde op zaken te stellen. Waar word ik nou echt blij van? Samen met mijn coach heb ik veel mogelijkheden doorlopen, want ja er zijn veel dingen die ik leuk vind. Als laatste biechtte ik op dat ik al wat langer dacht aan een foodblog over wat je kunt doen met voedsel wat je over hebt. Eten weggooien vind ik echt zonde, ik geef er wel graag een positieve draai aan. Mijn coach hoorde mij aan en zei: “nu zie ik pas dat je ogen gaan glinsteren.”

1000 redenen

Nu moet ik eerlijk zeggen dat het nog wel een paar maanden geduurd heeft voordat ik er echt daadwerkelijk aan durfde te beginnen, terwijl ik normaal best wel impulsief kan zijn. Er zijn namelijk 1000 redenen te bedenken waarom ik het niet zou moeten doen: ik ben geen kok, ik ben geen foodfotograaf, er zijn al ik weet niet hoeveel foodblogs, het is totaal iets anders dan wat ik nu doe op fotografiegebied….maar ja wat is er leuker dan je twee passies te verenigen? Ik neem je graag mee op mijn ontdekkingsreis.

1 Reactie
  • Bassam
    Geplaatst op 10:03h, 03 oktober

    Moeilijk, trots en tevreden. Fijn om te lezen hoe en wat. Tell me more ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.