gelukkig nieuwjaar

Hello 2018 !

gelukkig nieuwjaar

Ik ben een beetje laat, maar toch niet minder gemeend… ik heb blijkbaar altijd een paar dagen nodig om tot mezelf te komen. Terugkijken op het afgelopen jaar, nadenken over wat er belangrijk is het komende jaar. Wat dat betreft begrijp ik heel goed waarom mensen goede voornemens hebben.

Bye bye 2017

2017 was voor mij een jaar met hoge pieken en diepe dalen, ik kijk er met een glimlach op terug. Zelfs op de diepe dalen…what doesn’t kill you makes you stronger is gewoon echt waar! Wat mij veel energie gegeven heeft het afgelopen jaar is het fotograferen, het koken en alles wat daarbij komt kijken. Het fotograferen bij mensen thuis was een feest om te doen! Food, fotografie & friends, een geweldige combi! Dat staat zeker op mijn to-do-lijstje van 2018.

Hello 2018 !

Ik begin met veel energie aan dit jaar, waarin ik verder wil gaan met mijn ontdekkingstocht naar lekkere recepten, inspirerende mensen, mooie plekken en ook naar mezelf. Ik wens jou een gelukkig, gezond en inspirerend 2018 toe en doe vooral wat je leuk vindt met mensen die je lief hebt. May all your dreams come true!

Veel liefs,

Machtelt

 

2 Reactie's
 • Chris Khouw
  Geplaatst op 00:50h, 04 januari

  Tripple F does it !! ✨✨✨
  Wat een mooi en inspirerend stuk.
  Groetjes, Chris

 • Machtelt Mostert
  Geplaatst op 10:52h, 04 januari

  Yes it does! Dank je wel Chris

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.